Senaste dagarna







Roligt



Så roligt på jobbet dem här dagarna att man knappt vill hem. Nu har lönen kommit så nu är vi rika kvinnor igen. Yey 

hej

Hej på er. Kollar lite hästar. ovanligt nu för tiden haha!
Det var klubbhoppning idag, hade varit skoj att vara med men har knappt hunnit sitta på min fläckiga vän så det var inte så optimalt även fast höjden är travhoppning så känns det endå fel att tävla utan att träna. Tävla har vi gjort lixom och vi är bra på det med rätt träning innan.
 
Har kollat på några läromästare som ser roliga ut. Åh gud varför ska det vara så svårt att hitta något skoj som bara sliter i en.
Annars så har veckan gått bra, jobbat lång vecka med många timmar. Mest i farsta faktiskt haha skit kul att kuta runt med headset direkt kopplat till ordningsvakterna.
Igår fick jag vara rambo och kuta satan efter plånboks stölder. Tur att fröken har långa ben alltså.
 
Livet leker långsamt just nu. Försöker att inte bli för frustrerad, ibland måste man vänta in saker och ting och jag är så lycklig att det är på gång. Vi får hålla ut helt enkelt!
 
Ha en fin dag hörrni.
 
 
 

Jävla bra


Hämt sallad, one piece,tända ljus och idol.  Gött med fredag folks, även fast jag kanske har tid med 1h vaken time hemma innan jag måste sova igen. Man ska ta tillvara på nuet och istället för att gnälla över sen hemkomst så köttar vi.


Spik




Lets jobba tills vi dör

Kikar på lite hästar. Trött på att aldrig kunna rida. Och att känna att jobbet är i vägen för stallet. Jobbet är ju faktiskt anledningen till att hästarna är en möjlighet. Jag gillar att jobba.

Sista punkten i resan köpa fett dyra hästisar med skills är faktiskt på ingång. Måste vänta in papper innan man snackar med banker. Papper är bara pengar och pengar är bara papper.

Känns bra! Och heltiden rullar och för att riktigt chocka medelsvennebanan - jag är stolt över mig själv. Hit har jag kommit själv. I fullt ös. Go me. Typ! 

Is it


Ledigt

Ikea krig med mamma. Har ledigt fram till tisdag så det gäller att passa på haha. Ha det fint


Bara du


Den berömda slutan


Torsdag

Tillbaka till grunderna boom.
Passet för mig bestod av att ta igenom en del och att få igång kroppen på honom, det var allt annat än lätt och såg säkert inte vackert ut men ibland måste man ha såna pass.
Han kändes väldigt oriden helt enkelt så jag försökte lossa allt jag kunde i alla övningar haha inget fin lir idag inte.
Var väldigt konsikvent också, gjorde om alla dåliga fattningar och övergångar tills dem blev ok. Långt ifrån bra men ok. Han drog inte mot handen och stapplade iväg iallafall.

Sista vänster traven vi hade med slutor, då bam lossnade han till, det sa klick och sen flöt det. Fick 2,3 varv med en go känsla och Han jobbade på så lätt och smidigt.

Sen bytte vi varv och Han blev döds trött, jag satt och gjorde om en övergång typ 7 gånger innan Han tog hjälpen så jag avslutade där. Man ska inte nöta vidare när dem är trötta, det ger ingenting så jag travade av.

Ett jobbigt pass men det kändes som att det gjorde nytta, ett steg framåt i hans oridenhet iallafall haha.

Från samling - till gasning


Svea kan detaljer

Galet värt att lägga lite mer för att slippa massproducerat


Asics

Bästa tränings skorna någonsin


Fint i arkivet

Haha men usch hittade en hel hög med bilder från i vintras när Smokey drog på sig den där svamp grejs infektions prylen i hela ansiktet och svullnade upp som Gud vet vad.

Shit vad han såg ut. Det där var första passet på typ 3 veckor jag vågade rida honom, tyckte alldeles för synd om min kompis än att sitta och pressa när Han var helt Cp i ansiktet.
Pupsie.


Omg

Där exakt där tog jag min vecko fredag. Har bokat av det mesta haha, lång dusch, tända ljus och choklad framför idol. Sängen börjar kalla ganska hårt men ska nog bulla upp där och se några lost för att dra ut på det hela.

Ledig imorn alltså men går på igen fredag. Och imorn ska jag fucking rida!!! Wiho!!!


Jobb skor

Nya jobb skor påväg. Bästa med att jobba civilt, man får shoppa som en vilde och shoppingnazin kan inte säga ett skvatt.

Nu blev det senaste air maxen från nike, en mycket nättare och kvinnligare modell, samt ett par boots från Svea.
Bra skit


Droger

Jag har sett så jävla mycket skit som en 23 åring inte ska ha varit i närheten av. Jag har sett vad droger gör med folk, i det första stadiet ända in till det sista, när kroppen är stel och kall.

Jag skulle inte röra skiten om jag ens fick betalt. Det tillhör yrket, att handskas med drogpåverkade människor.

Så för allt i hela den här världen. Prova för fan inte. Var lite smartare än så.
Jag har stött på människor som är bra många år yngre än mig själv, som jag har fått skicka iväg i ambulans med inga större förhoppningar för överlevnad.

Jag tar upp det här för att droger smyger sig in i ens vardag. Alla behöver påminnas. Senast igår smög dem sig in i ett helt vanligt samtalsämne,en lördag kväll och en hög vänner.
Det skrämmer mig för folk har en sån jävla galen världsbild och attityd kring droger, rökning som kola.

Jag säger tvär nej till droger. Jag mår illa av tanken och blir så galet besviken på folks inställning till saker.
Det är inte ok. Inte ens lite, inte ens prova. Droger gör folk sjuka. Det sliter sönder familjer.

Det är inte värt det.


Fint

Nya kollektioner är skoj. Nom nom.


I still miss you

Hur ska man kunna släppa någon som är hela ens liv. Det går ju bara inte. Eller


Hur jävla ful får man bli

Skulle kunna vara helgens roligaste bilder. Hur i hela helvete blev jag helt GUL, jag har ju typ gett färgen gul en ny färg haha!! Sånt som bara händer hos Carlsson i sjunde himlen.


Haha nej jag fattar inte alls

Dem små skillnaderna i att man bara måste köra upp skallen innan hinder och vara super avslappnad efter. Han hade ju varit ett jävla flygplan om han kunde tänka sig att galoppera så hela tiden. Still bilder och mutter.


Måndags survive

Första heltids passet klart civilt. All in jao.
Man blir trött i benen av att stå och gå i 10h. Men jag kanske också blir sexy and i know it, det är väl bra rumpträning detta förhoppningsvis.

Nu ska jag hem till soppa, bär och lost. Bra skit.


RSS 2.0