Bästa jag vet




you better work bitch

å gud nu har jag endags helg haha! Igår hade jag fan lite flyt på jobbet, fick springa som satan efter buset men jag lyckades.

Pumpar britney på högsta volym och ska snart ut och göra slut på den här dagen haha. Maybe köpa lite mat till det ekande kylskåpet.

ha det fint.

En viola häst

Red igen för ak på viola.
Hon känns lite stel och det tog ett bra tag att rida loss henne någorlunda.
Men det var full fart framåt som gällde i början för att sen ta ihop. Det är svårt att bibehålla energin när man tar ner tempot, det är en rätt dålig gummiboll i den där traven haha.
Hon blev bättre genom passet men jag tycker att traven var bäst. Galoppen är svår att få ihop och rund, hon rätar gärna ut sig titt som tätt.
Men det var kul att rida, gillar ju tekniskt.
Fick lite kritik om min upp fuckade vänster handled, haha ovanligt! Den lever ett eget jävla liv alltså herregud.
Även trevligt beröm för mjuk stadig skänkel och hand så det var kul. Känns ju som man tappar så mycket vid uppehåll men det var kul med lite egoboost.




Le klipp

Åkte upp lite tidigare till stallet då mitt mamma hjärta typ dog i torsdags när Smokey skummade bara efter framridningen pga all lurvig päls.

Skären var lite slut så fick byta till dem nya, då gick det så fint så :)
Smokey likes beeing klippt!



Alkisen Smokey




Torsdags

Kunde ju rida i torsdags haha halelulja.
Fick rida på mycket fram i början så han börjar ta stora steg istället för indian smygningen.
Det blev det lite tungt i galoppen då han lägger sig på och blev hängig i handen. Svårt det där när han inte är stark nog att bära sig själv. När övningarna kom igång red jag igenom problemet mer konsikvent och då släppte han och blev lite gummiboll i traven. Super kul när han kan bli rund framme och uppe, samt lydig då är det verkligen kul att rida.
Vi hade en övning som han blev väldigt kvick och lydig av, galoppen blev bättre och i ena varvet fick jag till samlingen för skänkeln som jag alltid strävar efter.
Men jag hade inga jätte krav, jag har inte   Trimmat på en månad lixom.





Smokey är verkligen hästen för mig han är som handen i handsken och jag känner att jag har blivit duktig på att plocka ut det bästa ur honom.
Han gör mig glad in i själen och det finns ingen som han.
Mitt liv skulle vara grått utan honom.

Dags att lägga in växel 2 helt enkelt 


Livs inspiration




Vardags lyx




Where to finna the block ljus?

Jag söker med liv och lyckta efter ett stort rosa block ljus. Nu pratar vi om ett sånt ljus som man tvärnitar in när man ser och tänker men Gud finns det ens så feta ljus. Where the Heck hittar man the perfect block ljus med årets fethet?

You tell me



Livstecken

Hej på er, jag lever, jobbar och sliter.
Har deppigt nog inte ridit på en månad, iochmed heltiden så kan man inte vara ledig hur som helst och jag har mina korta dagar med slut tid 19 i city.

Men jag blickar framåt till den egna kusen. Det är lite såhär det får vara just nu helt enkelt.

Hoppas ni mår bra, ska börja slänga in mer vardags inlägg här.
Kram kram 



RSS 2.0