Omfg <3


Några outfits vt13


Fett varmt


Le faktura

Ååh nu har ridfakturan kommit. Omg vilken bomb av ridabstinens jag fick.
Gah höst terminen, kom kom kom.

Så galet trött på den här limbo sommarn helt ärligt. Och ja, jag vet alla som hatar sommaren bör brinna i helvetet jada jada men jag längtar ju något i helvete till hösten.
Den här sommarn har jag bara jobbat. Jobbat jobbat och jobbat. Helg och vardag. Natt och dag. Och det har varit sjukt varmt. Tunnaste lagret inne i city är lixom sport bh- bas linne - väst - piké tröja i typ mördar material.
Plus att sommaren har varit häst lös.

Men never again mwaha! Kan knappt vänta.
Idag ska jag hämta ut min flärp på lunchen <3 mums. Steg 1 i projekt hoppträns check.

Saknar Smokey. Klappade på han senast förra veckan. Men endå. Saknar honom i min vardag.

Ha det fint.


In the midle of the byte


Vackert!


Uno de flärp


Den fina


The flärp

Okej jag kunde inte hålla mig. Har smygletat efter en flärp. En sån man har mellan nosgrimman och snokremmen, utan större framgång.

Det är faktiskt det enda från det där kapitalist svin tränset från dyon som allt och alla köper som jag gillar. Hatar tränset tyvärr för övrigt. Ser helt seriöst ut som att någon har sytt ihop ett gäng stigläder. Men den där flärpen är faktiskt lite fin, och nu till slut(!!) har jag hittat och klickat hem den. Så ska handplocka ut mitt egna bruna hoppträns, det kan man väl endå får göra.
Ett steg i rätt riktning och två tummar upp.




Vi klär ut oss. Eller jag klär ut han haha


In på lyxjobb

Har härliga 7h idag, värsta lyrre Haha. Imorgon med, värsta värt. Snart är mitt fetto jobbsvep över men jag funderar på att jobba gärnet i augusti med. Har ju ett berg inköp på ingång så det kanske är lika bra.

Det blir ju tyvärr inte många dagar av fest och sol men det jämnar nog ut sig i höst. Har unnat mig min månadslyx iallafall haha, nagelfix och hårfix. Känns viktigt att känna sig fin och fräsch tycker jag och eftersom jag suger på naglar så lämnar jag över det till proffsen. Den här gången blev det lite mer attityd and i like it!


Mitt bankkonto

Kommer garanterat dö schabrak döden. Utan tvekan. Det finns så himla mycket blå schabrak ute just nu så jag är i extas. 50 shades of blå lixom. Vill ha allihop.
Det är lite kul att man har såna speciella Vill ha fack inom handeln. Jag springer fortare än bolt till schabrak hyllan och när jag har grabbat tag i allt jag kan se kutar jag vidare till strumporna. Haha!! Strumpor lixom?? Jag springer alltså rakt förbi alla läckra pannband i 80 olika färger och alla snygga snor dyra piké tröjor från kingsland och rakt fram till strumporna. Måste ju vara någon beteende störning från 1600 talet som klickar igång där. Ba ja men strumpor är bra då dör man inte av farliga förkylningar och blöta tår typ.

Det roligaste är att alla har ju olika fack. Om jag inte mins fel så hade min kära Elin täcken till en hel ridskole uppsättning dponnyer med kort rygg ;)

Haha, fantastiskt.


Lite abstinens

Har helt klart en skopa häst abstinens just nu. Eller flera stycken tror jag. Man börjar känna av det ordentligt när man spanar in hästar för 50 pix på nätet och tänker ja men den ser ju jätteeee lovande ut. Får nog slå mig med en Högaffel i huvet. Eller varför inte batongen som man endå släpar på för jämnan.

Annars jobbar jag civilt och tränar upp Ninja skills. Ja blandat med city badass uniform. Och ja förlåt jag vet hur jävla b det är att tokläsa om andras jobb, WHO gives a fuck lixom, men eftersom jag jobbar iprincip 12h varje dag så fylls inte livet med så mycket mer just nu och det vore ju synd att låta bloggen rosta.

Befinner mig i limbo just nu som sagt, i väntan på förflyttning och sista steget i jobbet tills jag har heltid och fast på papper kan man inte springa och köpa dyra hästisar.
Synd att mina päron inte vill kasta en häst med märkesutrustning på mig haha det vore ju himla mycket bekvämare istället.
Men jag klagar faktiskt inte. Tänk den dagen när jag står med min egna häst i änden på grimskaftet som jag köpt själv, Snacka om dream come true.
Och sen känslan av att kunna stå på egna ben, med heltidsjobb, eget boende och att kunna hålla en egen häst. Inte mycket kan väl slå det.

Jag avundas alla ni som har häst denna sommar, vädret har varit helt fantastiskt.
Jag får blicka framåt mot kyligare höstdagar med blötlera upp till knäna och gosiga skritt täcken.

Gud vad jag längtar.


Visdom


Älskar dig. Som vanligt


Stockholms morgon


Vi klär ut oss.

 
 
 
 
 
 

Väntans tider

Eller jobbets tider kanske man ska säga.
väntar på att få byta avdelning innan hästeriet kan börja.
Så jag jobbar snällt på här haha, gud vad jag saknar stallet.
 

Dagarna flyter ihop utan stallrutiner. Har kollat mer täcken igen. mmmmm. Kan knappt bärga mig.
 
Hösten kommer landa tungt och mycket roligt är i sikte. I like it.
 
 
 

The true hästnörd


Fixar Maja har god karma


sånt som ligger på datorn

 
 
 

Jassåååå


En av smokeys låtar


Haha jävla fint


Häst nooben

Jag älskar camwow


Just det


Ja snälla tyck lite till

Låt dem tycka. Låt dem tänka.
Snälla å snälla ha så många åsikter du vill.
För du vet, jag bryr mig inte.
Snälla prata mer, det måste ge dig så mycket. Tyck och tänk, lek Einstein. Om det ger dig något unnar jag dig det.
För du vet, jag bryr mig faktiskt inte om din åsikt.

För jag blir varm i hjärtat av mitt beslut.
Och det är inte mina föräldrars pengar jag ska glida runt på. Eller deras support. Inte en enda sekunds stöttning.
Så snälla snälla tänk en gång till, tyck en gång till och för all del, snacka så käften går ur led. Om det är enda sättet för dig att få endorfiner, varsågod.
Men du vet, jag bryr mig inte, så kör bara kör!
Jag unnar dig det. För jag står säkert, jag tar emot din skit med ett leende. Snälla bring it on.

Fantastiska vardags humor.


Känns ljust


Sariih och ett svart linne

Nu är det bara jag kvar här, jag och dans banan Haha. Ewan har nämligen hittat en annan lägenhet så jag får rocka min värld själv här i fortsättningen.

Inga lazy days här heller, nu snurrar jobbet igång igen i city.
Semester kan man ha när man är död. Typ.

Over and out


Påväg hem nu och daddy dj kör i ett svep


Wild life my dude


New in


RSS 2.0