Omg ja tack






...




För hur ska jag igentligen forma framtiden

Hur kan man anpassa sin själ så brutalt till en individ. Under den här hösten har jag frågat mig själv, är jag inte lite skit knäpp som helst av allt vill ha en 15 år gammal ridskolehäst som bästavän? När det finns så mycket annat finns där ute.
Sen kliver jag in i stallet, pratar och han kommer fram för att hälsa, lika försiktig som vanligt. Han känner igen min lukt i mina handflator. Sen lägger han sin mule mot min axel och pillar mig i håret en stund för att sen blåsa mig i örat och blunda.

Vem är det jag försöker lura jag var fast för många år sen.
Älskade häst hur ska det gå





Hej.

3 pass har blivit av sen sista uppdateringen.
Hoppade Smokey i onsdan. Kände ganska snabbt att något var fel i munnen. Gick på dubbla spår och kändes som han brukar när han är vass i munnen.
Och mycket riktigt hade han sår i munnen som tur nog gick tid att läka med bett byte. 
Red honom även ett dressyr pass i specialen. Gick helt okej, ibland får jag en sån sjukt ball känsla i traven på den hästen, när han bara växer fram till och suger tag. Man kan inte annat än le. Fantastiska djur.

I måndags hoppade jag PG för ak. Pigg PG. Backade lite in i sprången så blev det inte sån katapult effekt efteråt. Han får ju lite ryck imellanåt och stressar upp sig men bara man avdramatiserar så går det bra.




RSS 2.0