Onsdag

Red smokey i onsdagen.
Han var lite galet pigg och spänd haha, travade som en raket symaskin och kröp ihop sig bäst han kunde. Efter lite mellangalopp i båda varven slappnade han av lite mer. Han måste verkligen bara springa av sig det värsta under stabil ridning sen blir det bättre.
Vi red lite travbommar där allt kom snabbt, det var kul. Till slut började han trava som en häst och hade lite väntetid i stegen över bommarna. Helt ok framtill när han slutade hyperventilera.
Haha till slut red vi byten över bom. Hahagaha alltså den där lilla hästen. Iväg går det, med huvet uppe i taket. Nu byter han endå oftast fram över bommen men det klickar bara ett fåtal med alla 4. Svårt att inverka då han inte riktigt fattar, samt att det inte går att bromsa över huvudtaget när huvet hamnar så högt.
Om jag tar bort all galopp och rider honom för djup innan ramlar han över bommen och byter aldrig, så man måste hålla honom vaken.
Nej svårt det där haha.
När vi travade av gick spänningarna ur honom och hans trevliga trav kom fram i kroppen på honom. Haha alltid trevligt att träffa den ibland!

Anmälde mig även till vårens första dressyr.


Supertrött efter passet med alla skojiga bommar 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0