Håll motivationen

Tips på att hålla träningsmotivationen uppe.
 
 
 
Köp saker till några nya outfits. Nya outfits gör det roligare att träna, oavsett om det är märkes eller inte. Ibland kan ett nytt schabrak få upp lusten för att boka en ny dressyrträning.
 
 
Glöm inte bort dig själv! Köp nya fräscha ridstrumpor, laga ridstövlarna, investera i en snygg och varm ridjacka. Har du hela och rena (snygga) kläder så är det roligare att åka till stallet.
Speciellt nu när hösten kommit så måste man tänka på att hålla sig varm och torr. Då håller motivitaionen, garanterat!
 
Håll blicken mot träningarna/tävlingarna. Planera höstterminen.
Vad vill ni bli bättre på? Kom ihåg att ta små steg hela tiden. Träna på det som är svårt och varva med det som är lätt för att få självförtroende.
 
Håll efter dina saker. Få in en vana att putsa upp tränset och stövlarna varje dag. Det blir bra mycket trevligare att ta tränset från sadelkammaren när det är rent,mjukt och glänsande.
 
Var trevliga mot varandra i stallet. Fråga hur det har gått, diskutera saker och skratta tillsammans. Alla är vi där för att vi älskar hästar och har ett passionerat förhållande till ridsporten, alltså har vi alla otroligt mycket gemensamt! Håll dina vänner nära så blir det roligare att åka dit varje dag, oavsett om det bara gäller mockning och släpa hö.
 
Köp en ny bok och lusläs den! Gärna någon inriktning du vill bli bättre på. Eller inte kan något om? Varför inte foder, banbygge, Ryttarens sits eller hästens betéende?
 
 
Detta bland annat håller min motivation uppe, helt klart!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0