Ett inlägg tillägnat ewan!


Ridskoleryttarens kännetecken:

- vantar med noppror på
-blå stor säkerhetsväst
-antingen sammetshjälm eller jofa
-märkliga färger på ridbyxor
-skräck exempel på ridtröjorna
-klubb jacka
-för stora skor
-schapps i billig anda

Ridskoleryttaren glider oftast runt i flock, då känner den sig säkrast. Och dem som är först på plats när ridskolehästarna har kommit in har högst rang. Den som sopar har oftast mycket låg rang, medans dem som får äran att mocka är antingen alfa eller beta.
Den obligatoriska cykeln står alltid utanför stallet, för det är på det sättet ridskoleryttaren försäkrar sig om att komma dit snabbt.
Som ensam individ så är ridskoleryttaren slug, den försöker alltid att rida på allas hästar så gott den kommer åt. Och kommer den inte åt så fantiserar den hej vilt om det!

När det är dags för tävling så skiner ridskoleryttaren upp. Då kan den ta fram sina prydligt vikta vita ridbyxor som är 5 nummer för små. Den älskar att rida fram för det är då den kan styra som den vill. Den känner sig också lite ensam och blir då lättad när den väl ska rida den snitslade banan/programmet.

Ridskoleryttaren är en jävel på att borsta! Ingen borstar så flitit som den, sen är den tyvärr inte så noggran i karlederna, då den är rädd för sparkar.
När det är dags för invägning så flyr ridskoleryttaren till en annan kontinent. Alla vet ju att ridstövlarna väger runt 20-30kg och då klarar man inte gränsen.

haha!


Kommentarer
Postat av: ewan

hahahahahahah!!!

2011-09-09 @ 14:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0