9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?

Jag skulle vilja byta liv med rgb ( om man fick hans skicklighet på köpet )

Och verkligen få rida välridna hopphästar av världsklass och känna att nejmen 160 är ju inte så farligt haha!
Sen skulle det vara kul att se hur vardagen ser ut för någon som bara rider hela dagarna, hur planeringen ligger osv.



Kommentarer
Postat av: Camilla

Han rider inte så jätte mycket egentligen,speciellt inte när han hemma, han kanske hinner rida 4-5 hästar om han har tur- dte är så mycket annat som skall fixas- han har typ 3-4 beridare samt hästskötarna som ska se till att alla hästar går minst 1 pass om dagen samt kommer ut minst 1 pass till/skrittmaskin eller skrittbandet..

Annars är dte Onsdag-söndag nästan varje vecka som han e borta på tävling och rider då dom 2-4 hästar som är med på den tävlingen..

Om det är nånting som du är sugen på, att kanske åka ned och jobba som hästskötare hos honom,så kan jag försöka höra med *** om dom vet nånting.

Det är hårt jobb där och man får INTE ta med sig egen häst dit.. man jobbar runt 7-21 typ. men lunch och middag förstås,ibland har man inte kvällen utan då slutar man jobba runt 18-19.

Men det är verkligen bra och fina hästar och man får sjukt bra ridning i kroppen!

Man får tänka oxå på att Roffe blir 50 år och har sitt stora riktiga genombrott nu dom senatse 3-4 åren. Han har kämpat som FAn för att komam upp på toppen, han har kämpat mer än andra, ser man på tex Peter Eriksson så har han haft ett bra jobb på Flyinge. Ser man på dom andra tysta,holländska så har dom lyckas fortare just för att dom har haft antingen mer pengar -eller lyckas hitat bra hästar tidiagre-och kunnat behållt hästarna! Hade Roffe ÄGT Pia-lotta så hade han kommit upp i toppen mycket fortare, ja innan 40 iaf.

Roffe red och tävlade hingsten Maraton oxå i hoppning, jag vet dock bara att de red svår hoppning,men vet inte om de red världsmästerskap eller os eller nått sånt.

Man kan om man skulel ha råd och hade egen häst, kunna åka ned och träna för hans Kollega,det är sjukt dyrt,men dte var 3 elever som bodde där i sina hästlastbilar och var där och tränade i ett par månader.

2011-10-17 @ 19:26:49
URL: http://snava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0