hästrasers ursprung




Hollänsk spännis

Den hollänska spännisen kommer fram om somrarna och visar sina ny polerade muskler. Den brukar också vara mycket populära vid idrottssammanhang. Vissa tror att den hollänska spännisen är trög, men det är snarare tvärt om. Den är otroligt känslig, mest pågrund av alla timmar den har varit på gymmet- den har inte varit på så många andra ställen.
På vintrarna är den hollänska spännisen mest inomhus, gymmar och käkar mycket proteinrik mat för att bli ännu större till kommande säsong. Har du tur så kanske du kan få en skymt av den när den är påväg till ica eller kankse till ett shoppingcenter.






Den bortskämda asiaten

Den bortskämda asiaten är helt klart pappas flicka, den blinkar med sina stora svarta ögon och vips så får den precis vad den vill ha. Den bortskämda asiaten är oftast lite lönnfet, som den döljer med sina kurviga former så som högt buren svans och huvud, lite inåt bucklad konstig nosrygg, samt de obligatoriska pinnsmala benen.
Den tycker om långa strand promenader och manikyr, speciellt med olika nagelack. Något den bortskämda asiaten inte gillar är ovårdat hår. Ser den någon med äkligt ovårdat hår, kanske den finska punkaren, så trycker den sina små små öron mot sin nacke och ser lite lömsk ut.
Den bortskämda asiaten hittar man oftast i sovställning invid en ek, med magen som största kropsdel.





Den skånska joggaren

Den skånska joggaren känner man igen på dens märkliga jogging stil, den licksom rör alla sina kroppsdelar jätte fort men kommer nästan ingenstans. Vi ser även dem smaklöst utvalda kläderna, samt försök till matchning. Fet diss om ni frågar mig.
Den skånska joggaren har mycket märkliga vanor, när som helst på dygnet/årstiden kan man se den komma joggandes. Den har alltså ingen viloperiod i sitt motionerande, vissa säger till och med att den aldrig stannar.
Den skånska joggaren gillar gott underlag, snabb mat och klyftiga tjejer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0