Ta ingen skit



Det viktigaste av allt i ridsporten, ta ingen skit. Det finns allt för många ögon och åsikter där ute. Sortera ut dem du tycker är viktiga. Jag rider en stor häst som är skäck. Han är inte särskillt grov, har ett vackert huvud och är otroligt känslig och pigg. Lite för känslig faktiskt. För en dressyrdomare så är det otroligt lätt att antingen älska honom eller hata honom, helt beroende på domarens tidigare erfarenheter av skäckar. Det är fel, men så ser verkligheten ut. Jag kan ha gjort en kanonritt och endå bli nerdömd på 62% , ni som tävlar dressyr vet vad jag pratar om.

Så om du rider en knubbig liten ponny eller en avdankad travare, ta absolut ingen skit. Gör det som gör dig själv lycklig, träna mot dina mål och ge din häst en klapp eller två på vägen, för ni är två stycken på resan.

Om dem andra i stallet viskar om dig, håll huvudet högt, att viska tillbaka är under din värdighet. Låt folk tycka vad dem vill, alla kommer alltid ha åsikter om precis allting. Från hur du putsar dina stallskor till hur du rider an i kombinationer. Och det är ingenting du kan ändra på, människor fungerar så. Det du kan ändra på är hur du tar emot kritiken. Sortera, och ta som sagt ingen skit. Ingen är värdig att trycka ner dig i den sporten som du ger hela ditt hjärta i. Absolut INGEN.


Hästar är magiska. Hästar sätter magiska spår på människor. Låt inte magin försvinna.



Sara hjärta smokey <3

Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

skäck eller inte, snygg som fasan är han iaf!! :D



SV; Usch ja, stackars hjärtat <3 Riktigt orolig nu, hon har tuffat på i 2,5 år så det känns inte bra alls att hon inte är kry..

2011-08-09 @ 14:56:54
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0